Scarlett Johansson leiab, et monogaamia on ebaloomulik ja võtab palju vaeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Scarlett Johansson wears a Versace dress as she and her husband Romain Dauriac arrive at the 87th Academy Awards in Hollywood, California February 22, 2015.   REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES TAGS:ENTERTAINMENT) (OSCARS-ARRIVALS)
Actress Scarlett Johansson wears a Versace dress as she and her husband Romain Dauriac arrive at the 87th Academy Awards in Hollywood, California February 22, 2015. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES TAGS:ENTERTAINMENT) (OSCARS-ARRIVALS) Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Kuum näitlejanna Scarlett Johansson, kes mõni aeg tagasi salaja abielu lahutas, tunnistas, et monogaamia on tema silmis ebaloomulik ning ühe inimesega suhtes olemine vajab palju tööd.

Filmi «Captain America: Civil War» staar leiab, et ühe inimesega suhtes olemine nõuab liiga palju tööd, aga mõistab, et abielu on «väga romantiline».

«Iga kasuga käib kaasas ka kaotus, eks ole? Seega see on kaotus. Sa pead omale raja valima. Ma arvan, et idee abielust on väga romantiline, see on ilus idee, ja see tava võib olla väga ilus asi. Ma arvan, et ei ole naturaalne olla monogaamne inimene. Minu peale võidakse küll viltu vaadata, aga ma arvan, et see on töö. See on suur töö.»

Scarlett Johanssoni sõnul on see fakt, et monogaamia võtab nii palju tööd ja seega ei saa see ka loomulik olla. «See on midagi, mille vastu mul on suur lugupidamine ja milles ma olen osalenud, aga ma arvan, et see käib kindlasti mingitele instinktidele vastu.»

Vat kus lops! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles