Uku Suviste kallim pajatab blogis elust uute rindadega: armastan magamistoas oma uusi rindu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre Foto: Paljas Porgand

Täna paljastas blogija Paljas Porgand sotsiaalmeedias, et naudib armastust laulja Uku Suvistega. Oma blogis jagab kaunitar kogemusi uute rindadega, mis ta kolm kuud tagasi paigaldada lasi.

Minapildi muutust kaunitar pärast operatsiooni ei tunne. «Ma ei tunneta teadlikult vahet, kas mul on nüüd riiete all paar korvi suurem tiss või mitte. Kindlasti mängib olulist rolli praegune kliima, sest kes see tisse selliste ilmadega ikka välgutamas käib. Sellegipoolest isegi üritustel vähegi avarama dekolteega ei tunne ma, et mu A-korv ei tulnud toime ja enesetunne nüüd nii palju parem oleks.»

Blogija Paljas Porgand taastub rinnaoperatsioonist
Blogija Paljas Porgand taastub rinnaoperatsioonist Foto: Paljas Porgand

Kui aga rääkida pesu kandmisest, siis on jutt hoopis teine. «No tee, mis sa teed – täidlane rind kaunis naiselikus pesus on teine asi. Tegeledes rohkelt ka modellindusega, on mu tunnetus kaamera ees kandes pesu või napimat riietust hoopis teine. Mitte otseselt, et nüüd ma oleks enesekindlam, vaid pigem tunnen endas rohkem seksuaalsust, tunnistab Uku Suviste kallim, armastab magamistoas oma uusi rindu. «Ma saan neid kaunistada nii paljude seksikate pesudega,» hõiskab staar.

Tallinnas avati peoga uus foto- ja loomestuudio Tehas, Paljas Porgand paremal
Tallinnas avati peoga uus foto- ja loomestuudio Tehas, Paljas Porgand paremal Foto: Stuudio Tehas

Kuidas uued rinnad katsudes on? «Nooo, ütleme nii, et seda võiks aasta pärast uuesti küsida, sest nende kõige «loomulikum» vorm on saavutatud just siis. Nad lähevad ikka aina pehmemaks, aga loomuliku rinnaga veel võrrelda ei anna. Mind see aga metsikult ei häiri, sest pärast bikiinifitnessit polnudki väga loomulikku rinda järel ja seega ka midagi väga katsuda.

Loe pikemalt ja vaata enne ja pärast pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles