Kumma naine on ägedam - Hugh Hefneri või Joel Kirsimaa?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KUMMA NAINE ON PAREM? KAS HUGH HEFNERI VIIMASE PEALE TUUNITUD CHRISTAL HARRIS  
VÕI EESTI PLAYBOY PÕHJAMAISELT KARGE LEENA
KUMMA NAINE ON PAREM? KAS HUGH HEFNERI VIIMASE PEALE TUUNITUD CHRISTAL HARRIS VÕI EESTI PLAYBOY PÕHJAMAISELT KARGE LEENA Foto: Playboy Eesti

Eelmises Playboy Eesti numbris oli fotoseeria Hugh Hefneri äsjase kihlatu, viimase peale tuunitud Christal Harrisega. Kuid eestlane on jonnakas ja püüab alati maailmale omaga vastata. Märtsikuu Playboy kaanel on Playboy Eesti tegevjuhi Joel Kirsimaa elukaaslane ning Andres Puustusmaa põnevikus «Rotilõks» kaasa löönud iludus Leena Arshaljan.

Eesti Playboy juhi Joel Kirsimaa käevangus on juba mõnda aega jalutanud seni avalikkusele veel tundmatu kaunitar – põhjamaiselt karge ja ilulõikustest puutumata Leena Arshaljan.

Nii särav ja nakatava naeruga jumalanna ei jäta küll ühtegi meesolevust külmaks, sest sähvivat elektrit õhkub igast tema pilgust ja kehaliigutusest. Leenat võib kohata ka Andres Puustusmaa äsjavalminud filmis «Rotilõks».

Hugh Hefner on varem abielus olnud kaks korda. 2009. aastal lahutas ta endisest Playboy Playmate'ist Kimberly Conradist, kellest oli lahku läinud juba 1998. aastal. Esimene abielu Mildred Williamsiga lahutati 1959. aastal.

Christal Harrisega, kes oli 2009. aasta detsembrikuu Playboy Playmate, kihlus Hefner möödunud aasta jõulude paiku. Hefner ja temast 60 aastat noorem modell Crystal on paar olnud poolteist aastat.

Kumma mehe, Hugh Hefnery või Joel Kirsimaa, pruut on Sinu arvates ägedam?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles