Charlize Theron anti käekellade pärast kohtusse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlize Theron
Charlize Theron Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Charlize Theroni ootab kohtuasi, kuna väidetavalt kandis naine kahe aasta eest avalikul üritusel vale marki käekella.

Nimelt on näitlejanna sõlminud Šveitsi kellatootja Raymond Weiliga lepingu, mis kohustab teda just selle firma käekelli kandma, kirjutab Digitalspy.

Väidetavalt olevat 33-aastase Theroniga sõlmitud lepingu väärtuseks 20 miljonit dollarit ehk 235 miljonit krooni. Leping kohustas näitlejannat 2005. aasta oktoobrist 2006. aasta detsembrini ainult Raymond Weili käekelli kandma.

Ometi olevat Theron samal ajal ka Diori parfüümi reklaamnägu olnud ning 2006. aasta märtsis Diori firmamärgiga käekella kandnud, andes seega lepingut rikkudes alust kohtuasjaks.

Lepingu rikkumist hakatakse arutama selle kuu lõpul New Yorgi kohtus. Näitlejanna palveid süüdistuse tagasivõtmiseks kellatootja esindajad arvesse ei võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles