Bedwetters alustas Riiast Euroopa tuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters esitles oma esikplaati klubis Tapper
Bedwetters esitles oma esikplaati klubis Tapper Foto: press

 

Eile õhtul alustas Riiast oma esimest pikemat tuuri ansambel Bedwetters. Järgneva nädala jooksul läbitakse tuhandeid kilomeetreid ning esinetakse kokku 7 riigis. Lisaks Lätile astutakse üles klubides Leedus, Poolas, Ungaris, Austrias, Sloveenias ning Serbias.

Koostöös GPS-seadmeid paigaldava ettevõttega Navirec on Bedwetters loonud oma fännidele võimaluse jälgida nende tuuribussi liikumist reaalajas. Selleks tuleb vaid minna bändi kodulehele aadressil www.bedwettersontour.com. Eile lõunal Riiast liikuma hakanud Bedwetters on

viimase ööpäeva jooksul läbinud juba üle 1600 km ning hetkel on nad jõudmas Serbiasse.28. aprillil, päev enne kuninglikku pulma, annab Bedwetters aga kontserdi Londoni klubis The Borderline. Lisaks Londonile on Inglismaal esinemised plaanis ka Manchesteris ja Liverpoolis.

Bedwetters on ettevalmistamas ka uut materjali ning kitarrist Rauno Kutti lubab uut singlit esitleda aprillis klubis Tapper.

Bändi debüütalbum «Meet the f#cking Bedwetters» ilmus 2009. a aprillis ning see osutus valituks nii Raadio 2 kui ka Eesti Päevalehe nädala albumiks. Plaadilt pärinevad singlid «Long.Some.Distance», «Source Of Inspiration» ja «Someone Worthless» jõudsid kõrgetele positsioonidele mh MTV Baltic Top 20, R2 Aastahitt ja SWH Top 20 edetabelites.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles