Adam Levine tõi oma pisikese beebi esimest korda avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Levine, Behati Prinsloo and Dusty Rose Levine attending Adam Levine's Hollywood Walk of Fame Ceremony
Adam Levine, Behati Prinsloo and Dusty Rose Levine attending Adam Levine's Hollywood Walk of Fame Ceremony Foto: Tammie Arroyo/AFF/PA Images

Maroon 5 laulja pärjati Hollywood Walk of Fame'il isikliku tähekesega.

Pidulikku sündmust tulid tunnistama ka Levine abikaasa Behati Prinsloo ning nende neljakuune tütreke Dusty. Seni on vanemad oma lapse näokest kiivalt saladuses hoidnud.

Maroon 5 solist tänas oma kõnes kõiki, kes teda ümbritsevad ja armastavad ning mees tunnistas, et ilma taoliste inimesteta ei suudaks ta midagi ära teha: «Ma olen maailma kõige õnnelikum inimene ja sellel pole mitte mingit pistmist minuga. Seda teete teie. Teie, kes te mind armastate. Ma tänan teid kõiki».

Gwen Stefani, Behati Prinsloo and Dusty Rose Levine attending Adam Levine's Hollywood Walk of Fame Ceremony
Gwen Stefani, Behati Prinsloo and Dusty Rose Levine attending Adam Levine's Hollywood Walk of Fame Ceremony Foto: Tammie Arroyo/AFF/PA Images

Eraldi tõi Levine muidugi välja ka oma pisikese tütre ning abikaasa Behati, kelle kohta mehel ainult ilusaid sõnu jätkus, «Mul on maailma kauneim naine,» lausus mees rahulolutundega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles