Galerii: Vabal Laval esietendus tuleohtlik «Hulgakesed» ja peeti pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 8. veebruaril esietendus Vaba Lava teatrikeskuses Sveta Grigorjeva ja Siim Tõniste uuslavastus «Hulgakesed», mis on Vaba Lava 2016/2017. aasta kuraatoriprogrammi viies lavastus. «Hulgakesed» on lavastus põletamisest, põlemisest, süütamisest ja sütitamisest. Tuleohtlik teos, mis etendub veel vaid 5 korral - 10., 11., 25., 26. ja 27. veebruaril kell 19 Vaba Lava väikeses saalis. Piletid Piletilevis.

Esietendusele järgnes ka traditsioonilne IN I OUT pidu, kus seekord astusid üles avangard blues duo Ringhold (koosseisus Kalle Tikas ja eleOnora), performantsikunstnik Kaarel Kütas, IN I OUT pidude resident ja drag stand up koomik Ursula, hilisõhtul esitas live'i Benzokai ning Mai Sööt jutustas lugusid Sufide suurepärasest pühast tolast Mullah Nasruddinist.

Vabal Laval esietendus «Hulgakesed»
Vabal Laval esietendus «Hulgakesed» Foto: Mats Õun

Eilsel meeleolukal peol tutvustati publikule ka Vaba Lava 2017/2018. hooaegade prantslastest kuraatoreid Tristan Baranit ja José Alfarrobat, kes seoses äsja lõppenud Vaba Lava ideekonkursiga nädalakese Tallinnas viibisid.

Vabal Laval esietendus «Hulgakesed»
Vabal Laval esietendus «Hulgakesed» Foto: Mats Õun
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles