Trad.Attack! esineb mainekal WOMADi festivalil Tšiilis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskond EMA galal. Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa
Seltskond EMA galal. Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa Foto: Viktor Burkivski

Trad.Attack! alustab täna teekonda Tšiili, et esineda maailmakuulsal festivalil Womad. Tegemist on selle aasta esimese kontsert-reisiga ja ühtlasi 27. riigiga, kus bänd üles astub.

Foto: facebook.com

Lõuna-Ameerikas on Trad.Attack! juba korra käinud.

Eelmisel aastal mängis bänd Brasiilias toimunud  esitlusfestivalil Musica Mundo, kus läks väga hästi – Trad.Attack! kutsuti esinema tunnustatud Womadi festivalile Tšiili! Womadi festivaliseeria algataja on muusik Peter Gabriel, kes koos oma kaaslastega korraldas esimese festivali juba 1982. aastal. Womad on siiani üks tähtsamaid festivale maailmamuusika austajate seas ja kindlasti ihaldusväärne esinemiskoht selle žanri artistidele.

Trad.Attack!'i eestvedaja Sandra Vabarna sõnul on festivalil esinemine väga suur au: «Kuna Womadile valitakse artiste väga hoolikalt, on kutse meie jaoks erakordne tunnustus. Festivalil osalemine on hea võimalus näidata nii tavapublikule kui Ladina-Ameerika muusikatööstuse esindajatele enda muusikat ning tutvustada Eestit.» Lisaks kontserdile Womadil esinetakse ka Concepcionis ja Rancaguas.

Trad.Attack! sõidab Tšiili EASi toetusmeetme «Loomemajanduse valdkondades tegutsevate ettevõtete ekspordivõime arendamise toetamine» raames.

Lisaks mitmele kontserdile välismaal, tuleb bänd sel kevadel välja uue albumiga, mis kannab nime «Kullakarva».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles