Korraldajad avaldasid elavate metal-legendide Kreator ja Sepultura soovide nimekirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubis Rock Café esinevad thrash-metal legendid Kreator ja Sepultura
Klubis Rock Café esinevad thrash-metal legendid Kreator ja Sepultura Foto: Promopilt

Juba järgmisel pühapäeval esinevad klubis Rock Café elavad thrash-metal legendid Kreator ja Sepultura.

Tuuril teevad kaasa Rootsi meloodilist death metalit mängiv Soilwork ja Belgiast pärit Aborted.

Kontserdi lavastamiseks jõuab Eestisse välismaalt kokku 46 inimest, 3 tuuribussi ja 1 neljakümne tonnine rekka. Korraldajad avaldasid täna, mida bändid endale lava taha tellisid.

Kreator on korraldajatelt palunud 80 pudelit gaseerimata vett, 48 pudelit karastusjooke, teed ja kohvi, valik tavalisi ja vegan suupisteid. Kreator ei ole küsinud ühtegi alkohoolset jooki, aga telliti 3 pakki Lucky Strike suitsu.

Bänd on palunud korraldada kõikide artistide ja crew jaoks ka kolm söögikorda ning sushi valik pärast esinemist. Sepultura on tellinud 60 pudelit vett, 20 pudelit energiajooke, 1 pudel viskit ja 2 liitrit shokolaadi piima. Soilwork ja Aborted on tellinud 4 pudelit veini, 48 pudelit karastusjooke ja valiku suupisteid.

Kontserdi lavastamiseks tuuakse ka meeletult palju lisatehnikat ja valgust, et iga raskemuusika fänn saaks nautida massiivset kontserdielamust!

Kontsert toimub 12. veebruaril Rock Cafes. Piletid on müügil Piletilevis ning uksed tehakse lahti juba kell 17.30.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles