Popstaar Kylie Minogue võitis kohtusõjas Kylie Jenneri: ta on teisejärguline tõsielusarja persoon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: Xposurephotos / Scanpix

Teelt ära, Jenner! Kuulus pop-lauljatar Kylie Minogue võitis ametlikult kohtus lahingu Kylie Jenneri vastu, seoses sellega, kes saab kasutada oma kaubamärgina eesnime Kylie.

Tõsielustaar Kylie Jenner üritas 2014.aastal oma eesnime ärilistel eesmärkidel kaubamärgiks vormistada ning eelmisel nädalal lükati tema taotlus patendiametnike poolt tagasi, vahendab Daily Mail.

 Kylie Jenner/ Frazer Harrison/Getty Images/AFP
 Kylie Jenner/ Frazer Harrison/Getty Images/AFP Foto: AFP / Scanpix

48-aastase lauljanna Kylie Minogue advokaadid vaidlesid Jenneri soovile vastu, väites, et 19-aastane staar on «kõigest teisejärguline tõsielusarja persoon», kes ei teeni välja kaubamärgi «Kylie» kasutamist.

Popdiiva Kylie Minogue / Promo
Popdiiva Kylie Minogue / Promo Foto: promo

Minogue aga olevat Austraalia superstaar, kes on teada-tuntud rahvusvaheliselt, kuulus oma humanitaartöö poolest ja aktiivne rinnavähi vastu võitleja, kes on üleilmselt tuntud kui Kylie.

Kaunis Grammy võitja Kylie Minogue on tuntud lihtsalt Kyliena alates omanimelise debüütalbumi «Kylie» avaldamisest 1988.aastal. Paistab, et noorel Jenneril pole selle vastu midagi nii suurt veel vastu panna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles