Klubis Lekker: reedel teeb visiidi Tallinna ööellu Levon Vincent

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lekker Dance Night - Levon Vincent (USA) 10.02, 2017
Lekker Dance Night - Levon Vincent (USA) 10.02, 2017 Foto: Lekker

10. veebruaril teeb visiidi Tallinna ööellu Levon Vincent, hetkel Berliinis elav ameeriklane, kes aitas selle sajandi esimesel kümnendil koos Jus-Edi, Fred P, DJ Qu jpt kaasanähtuse sünnile, mida hakati kutsuma New Yorgi hausi-renessansiks.

Foto: Lekker

Lekkeris plaate mängiv Vincent on olnud muusikaliselt aktiivne 2000ndate algusest ja oma leibelitega Novel Sound või Deconstruct ning lugudega nagu «Double Jointed Sex Freak», «Late Night Jam» või «Launch Ramp to the Sky» jätnud igavese jälje tänapäeva klubikultuuri.

Foto: Lekker

2015. aastal andis ta välja oma esimese albumi. Seda deepi, meloodilist süntidepõhist techno-oopust nimetas mees ise «muusikaks, mis tehtud kõigile maailma inetutele pardipoegadele».

Foto: Lekker

Kuigi Vincent lööb oma totaalse pühendumusega laineid peamiselt põrandaaluses tantsumuusikamaailmas, siis tema muusika ajalugu hõlmavad ja žanripiiridega mängivad DJ-setid annavad põhjust tantsima tulla ka nendel, kes nädalavahetuseti Panorama Bar’ist või fabricust ei pruugi unistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles