Lindexi moekampaaniad lähevad üha revolutsioonilisemaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moebränd Lindex tähistab kevadise pesukampaaniaga naistevahelist sõprust
Moebränd Lindex tähistab kevadise pesukampaaniaga naistevahelist sõprust Foto: Lindex

Tuntud moebränd Lindex tähistab kevadise pesukampaaniaga naistevahelist sõprust!

Sel aastal kutsub Lindex taas oma kliente ja töötajaid saama osa suurest Bra-volutioni kampaaniast, mille keskmes on sel korral inspireeriv naistevaheline sõprus. Kampaania esitleb kuut naist koos ühe lähedase sõbraga tutvustamas kevadist pesukollektsiooni.

Foto: Lindex

Varasemate aastate Bra-volutioni kampaaniate osalejaid kutsuti nüüdki sellest osa võtma ning kuus finalisti võisid endaga kaasa võtta ühe lähedase sõbra ja olla ühe päeva modellid. Kampaania tähistab seda, mis on nende suhetes jõudu andev ja tuju tõstev.

Foto: Lindex

«Ta on mu imeline ema. Ta on elus näinud nii mõndagi, kuid sellest hoolimata hoiab selja sirge ja pea püsti. Ma olen nii uhke, et olen tema tütar. Selles kampaanias osalemisega soovin talle näidata, kui väga ma teda hindan, ning tahan, et ta tunneks end kaunina, sest ta ju on seda,» räägib Rikke Karlsveen Norrast.

Foto: Lindex

Bra-volutioni kampaania näitab, et Lindex pakub eri tüüpi istuvusega pesu kõigile naistele.

See on midagi, mida kliendid on väga hinnanud, leides nüüd endale kerge vaevaga suurepäraselt istuva pesu. Huvi selle aasta kampaanias osalemise vastu oli suur. Modellid on pärit Rootsist, Norrast, Soomest ja Leedust.

Foto: Lindex

«Bra-volutioni kampaania innustas mind esile tooma enda parimaid omadusi. Sellepärast tahtsingi nüüd tulla tagasi ja jagada seda kogemust oma väikese õega. See ettevõtmine avaldab kahtlemata head mõju ning aitab tal sirguda tugevaks ja enesekindlaks naiseks,» ütleb Monika Zilenaite Leedust.

Foto: Lindex

Kevadine pesukollektsioon on pastelsetes toonides, sekka veidikene halli. Pehmest kangast valmistatud romantiline ja naiselik kollektsioon.

Bra-volution ning ülejäänud kevadkollektsioon tulevad müügile kõigis Lindexi kauplustes ja veebilehel www.lindex.com 9. veebruaril.

Foto: Lindex
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles