Aasta oodatuim räppalbum? Genka ja Põhjamaade Hirm annavad välja ühise albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Genka
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Genka Foto: Club Hollywood

Legendaarsed ja räpimaailma poolt palavalt armastatud muusikud Genka ja Põhjamaade Hirm annavad koos 17.veebruaril ühise nimetaja 12EEK MONKEY alt välja albumi “Xibalba Spa”.

Juba alates järgmisest esmaspäevast ehk 13. veebruarist on Legendaarse veebipoes võimalus ette tellida limiteeritud koguses füüsilist albumit CD kujul. 

Müüki tuleb ainult 270 CD-d, mis on pakitud spetsiaalsesse karpi. Kõik teosed on käsitsi nummerdatud ja sisaldavad pühendust vastavalt ostja soovile, mis teeb igast plaadist unikaalse eksemplari. Iga ostja saab karbiga kaasa ka custom-made 12EEK Monkey nänni.

Ning et asi oleks põnevam, siis albumitel numbriga 1 ja 2-12 on veel omad saladused ja hüved, lubavad muusikud. 

Fännide poolt aastaid oodatud albumi eelmüük algab 13 veebruar kell 08.00. 

"12EEKiga olemegi ainult käesoleval aastal tegelenud. Sisuliselt oleme kõik varem lindistatu (6 aasta tagusest ajast) uuesti salvestanud ja natuke ka biite vahetanud. Ma isiklikult olen paljusid oma varem valminud tekste oluliselt uuendanud ja endale meelepärasemaks saanud. Ehk jah, asi on töös ja põhirõhk just 2016. aastale jäänud," rääkis Põhjamaade Hirm eelmise aasta suvel Hooligan Hamletile.

12EEK MONKEY astus üles ka kodumaisel hip-hopi festivalil. Vaata videost:

A video posted by Genka (@paksbasilio) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles