Eestisse saabub klouni-oscari laureaat ja Monaco printsessi südamevõitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: siris

2013. aasta Monte Carlo Tsirkusefestivali debüüdiga maailma tippu lennanud klounitrio Equivokee, kes astub märtsis üles Eesti ajaloo kõrgetasemelisemal tsirkusekunsti galal, võitis Monte Carlo tsirkusefestivali patrooni, Monaco pritsess Stephanie südame juba enne festivali toimumist. 

"Monaco printsess nägi Equivokee kõige edukamat numbrit "Lennukid" hoopis Moskvas, kus ta viibis koos Monako Tsirkusefestivali asepresidendiga," kinnitab maailma ühe nõutuima koomikutetrupi n-ö maaletooja Vladimir Votjakov. "Sealsamas anti neile kutse Monaco Tsirkusefestivalile, mis on tsirkusemaailma absoluutne tipp.”

Foto: siris

Oma esimese ülesastumise eest Monte Carlo Tsirkusefestivalil sai klounitrio tsirkusemaailma ühe hinnatuima auhinna, pronksklouni. "Monte Carlo Tsirkusefestivali auhinnad on tuntud ka Tsirkuse-Oscaritena, mõistagi tõusis Equivokee oma võiduga hoobilt maailma nõutuimate komöödiatruppide hulka," selgitas märtsis Eestisse jõudva Monte Carlo Tsirkusefestivali staaride turnee korraldaja Votjakov.

Monte Carlo Tsirkusefestivali staarid annavad märtsis Eestis kolm galaetendust. Nagu klounitrio Equivokee, on kõik teisedki esinejad hinnatud Monte Carlo Tsirkusefestivali auhinnavõitjad. "Seetõttu on kolm märtsikuist galaetendust ilma kahtluseta Eesti ajaloo kõige kõrgetasemelisem tsirkusekunsti sündmus," rõhutas Votjakov.

Monte Carlo Tsirkusefestivalist, mille asutas Monaco prints Rainier III 1974. aastal oma eluaegse kire, tsirkusekunsti edendamiseks, on tänaseks saanud tsirkusemaailma olulisim tähtsündmus. Suurejoonelisel festivalil võtavad mõõtu parimad tsirkuseartistid üle maailma, festivali auhindu nimetatakse sageli tsirkusemaailma Oscariteks. Festival toob igal aastal Monacosse kümneid tuhandeid külastajaid. Monte Carlo tsirkusefestivali patrooniks on Monaco printsess Stephanie. 

Monte Carlo tsirkusefestivali staaride etendustes ei kasutata metsloomi!

Piletid piletilevist!

Lisainfo:

info@tsirkusmontecarlo.ee

www.tsirkusmontecarlo.ee

facebook.com/montecarlotsirkus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles