Miks mehed vaimustuvad suurtest rindadest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhke Olga sünnipäev Club Venuses 25.10.08
Uhke Olga sünnipäev Club Venuses 25.10.08 Foto: Jelena Rudi

Ajakirja Playboy märtsinumber on ilmunud. Põnevat lugemist jagub nii tõelistele meestele kui ka moodsatele naistele. Oma panuse heasse sisusse on lisanud suur hulk põnevaid inimesi. Playboy nõuandlas räägitakse meestest, kel suur tõmme suurerinnaliste naiste poole.

Kui sul on tugev tõmme suurerinnaliste naiste vastu, kas siis on tegemist lausa fetišiga?

Kui tõmme suurte rindade vastu ületab tõmbe naisterahvaste vastu üldisemalt, siis on tegu parafiiliaga ja see ei aita meeldejäävale seksielule just hästi kaasa.

Miks aga mehed vaimustuvad suurtest rindadest?

Osa teadlaste arvates on siin määrav kultuuriline, mitte patoloogiline surve – põhjuseks 40ndatel alanud massimeedia pealetung. Teisisõnu, suured tissid on kaup, mida müüb Hollywood ja Playboy.

Teised teadlased kaevuvad oma teooriates isegi sügavamale, arvates, et mehed jagavad naisterahvad strateegilisteks „osadeks” – tissid, pepu ja jalad – sellepärast, et nad kardavad naistest õhkuvat seksuaalset jõudu.

Kolmandad usuvad, et teismeeas katsume me verbaalse lähenemise kaudu tissidele-jalgadele-pepule oma sõprade ees selgeks teha, et me kohe kindlasti pole homod.

Meeste juttude teemaks on teravatipulised ja esileulatuvad tissid sageli ka sellepärast, et see leevendab meeste ärevust peenise suuruse teemal.

Ja lõpuks, tänu sellele, et inimsoo naisesindajatel on võrreldes meile lähedaste primaatidega niivõrd esileküündivad rinnad, võib arvata, et meessoost inimesed on evolutsiooni jooksul pikalt eelistanud just suuremate rindadega vastassugupoolt.

Lõpetame siinkohal põhjuste loetelu, sest samal teemal võid edasi lugeda märtsikuu Playboyst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles