Peep Pree pajatab rasvaimust meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasvaimu meestele
Rasvaimu meestele Foto: flickr.com

Ajakirja Playboy märtsinumber on ilmunud. Põnevat lugemist jagub nii tõelistele meestele kui ka moodsatele naistele. Oma panuse heasse sisusse on lisanud suur hulk põnevaid inimesi.

Rasvaimust ja kõhuplastikast räägib plastikakirurg dr Peep Pree - Esteetilise Kirurgia Kliiniku „Clinica” juhataja

Mida kujutab endast rasvaimu?

Rasvaimu ehk liposuktsioon on kirurgiline operatsioon, mille käigus eemaldatakse kõhunaha ja kõhulihaste vaheline rasvkude. Seda tehakse sisseviidavate vaakumtorude abil. Sobib eriti sellistele piirkondadele, mis dieedile ja spordile ei allu.

Kui sportimise ja dieedi tulemusel rasvarakud kõhnuvad, siis rasvaimu korral eemaldatakse need jäädavalt. Rasvarakkude arv on inimese kehas muutumatu ja seda saab vähendada ainult kirurgiliselt.

Armid küll kaunistavad meest, kuid kui suured need selliste operatsioonide puhul on?

Rasvaimu operatsiooni võlu ongi selles, et armid jäävad väikesed ja peaaegu märkamatud. Kõhuplastika korral on pikk arm kõhu alaosas.

Millal peaks operatsiooni tegema, et rannahooajaks vormis olla?

Mõttekas on järgida vanasõna „Rege rauta suvel, vankrit paranda talvel”. Kuna kõik armid tahavad paranemiseks aega, on parim aeg kolm-neli kuud enne rannahooaega. Siis on suveks kõht sile ja armid heledamad.

Täispikka artiklit, Peep Pree ilulõikustest meestele, loe märtsikuu Playboyst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles