Räppar Azma: kui joomamaraton käib, siis Beebilõusta tegu ei ole üllatav

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2016 auhinnapidu vanas Raadiomajas, räppar Azma
Raadio 2 Aastahitt 2016 auhinnapidu vanas Raadiomajas, räppar Azma Foto: Toni Läänsalu

Kodumaine räpimaastik elab hetkel kaasa Beebilõustale, kodanikunimega Andrus Elbingule, kes üritas laupäeval matšeete abil poodi röövida. Asja on kommenteerinud nii tema sõber Kaur Kender, kui räppar Arop, kes kostis, et loodab, et mees saab oma deemonitest võitu.

Omavahel on juba mõnda aega arutatud, et Beebilõust kukub varsti omadega põhja, sest armastab liigselt juua. Juba Eesti Muusikaauhinnad 2017 galal ei suutnud räppar publikus istudes vägijoogist eemal olla. «Tal oli lapik kangema kraamiga põuetaskus,» kirjeldas tema selja taga istunud naine.

Beebilõust väljub Liivalaia kohtumajast
Beebilõust väljub Liivalaia kohtumajast Foto: Tairo Lutter

Räppar Azma sõnul ei ole Beebilõust ainuke, kes tihti räpiriimides kajastuvat vägivaldsemat elustiili elab. «Kui joomamaraton käib, siis see ei ole üllatav,» lisas muusik, et Beebilõusta juhtum ei ole tema jaoks üllatav.

«Nagu Arop ütles: kõigil omad tõusud ja mõõnad, nii ongi. Ela ja lase elada,» lisas Azma, et nõme värk igatahes.

Skandaalne kirjanik, räppar Beebilõusta sõber Kaur Kender ütles Õhtulehele, et tunneb sõbrana vastutust, veidi läbikukkununa ja on juhtunu üle kurb.

Räppar Uku Arop tunnistas, et sõbrana on see talle suur löök ja segadusttekitav moment. «Me kaotame end alati selles segases maailmas aga tähtis on me leiaks ennast selles pimeduses... igapäev ... mis iganes deemonitega sa sel hetkel võitlesid vennas ma loodan, et sa võidad neid deemoneid. Your bro,» kirjutas Arop sotsiaalmeedias, et kõigil on omad tõusud ja mõõnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles