Foto: Tori Spelling sai roosa ja nunnu uue pereliikme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - JUNE 07: Tori Spelling and James Franco attend the screening of James Franco's revamped version of "Mother May I Sleep With Danger?" hosted by Lifetime, Sony Pictures Television and Vulture at Crosby Street Theater on June 7, 2016 in New York City.   Brad Barket/Getty Images for Lifetime/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - JUNE 07: Tori Spelling and James Franco attend the screening of James Franco's revamped version of "Mother May I Sleep With Danger?" hosted by Lifetime, Sony Pictures Television and Vulture at Crosby Street Theater on June 7, 2016 in New York City. Brad Barket/Getty Images for Lifetime/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Brad Barket/AFP

Teletäht Tori Spelling tutvustas fännidele oma uusimat pereliiget, aga see ei ole pidevalt kasvava pere puhul päris see, mida oleks esialgu arvanud.

«Meil on peres uus liige... Nutmeg!» teatas telestaar Instagramis fotoga, kus ta poseerib nelja rõõmsa mudilase ja ühe roosa nunnu seaga.

Tori Spelling teatas reedel oma veebilehel, et kui kuulis, et tema pere saab minisea võrra rikkamaks, ta lausa vigises õnnest.

«Võib-olla see ei ole ideaalne ajastus mu beebiga, kes sünnib varsti, aga kõik lapsed on õnnistused, ükskõik, millal nad su ellu tulevad. Nutmeg on nii armas ja ideaalne täiendus meie perele. Mu lapsed absoluutselt armastavad teda!» rõõmustas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles