Video: Texase politsei ja kauboid ajasid hullunud pulli taga (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Texases Weatherfordis tabati tapamajast põgenenud pull
Texases Weatherfordis tabati tapamajast põgenenud pull Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Texases leidis aset juhtum, mis oli nagu stseen mõnest kauboifilmist.

USA meedia teatel avalikustas Watherfordi politsei politseiauto pardakaameraga tehtud video, millel on näha, kuidas politsei ja kauboid ajasid taga tapamajast põgenenud hullunud pulli.

Põgenenud pull liikus teel autode vahel nagu kogenenud liikleja, kuid tal olid kannul politseiautod ja kaks hobustel olnud lassodega kauboid.

Pulli tagaajamine Texases Weatherfordis
Pulli tagaajamine Texases Weatherfordis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kauboid olid politseinikest kiiremad ja nad said põgenenud pulli lõpuks lassode abil kätte. 

«Texase Weatherfordi peetakse maailma rodeopealinnaks ja see juhtum näitas, et see ongi,» kirjutas politsei sotsiaalmeedias.

Politsei tänas Facebookis neid aidanud kauboisid ja lisas, et keegi põgenenud pulli intsidendis kannatada ei saanud, isegi pull mitte.

Texase politsei poolt üles pandud videot on sotsiaalmeedias vaadatud juba üle 25 000 korra, samuti on sel videol palju kommentaare.

«Helistage 911 kauboidele, nad saavad kõik põgenikud kätte. Tõeline kauboiklassika,» teatas Facebookis texaslane Ricardo Rodriguez.

Osa kommenteerijatest küsis, et mis sai põgenenud pullist ja kas ta saadeti ikka tapamajja.

USA meedia teatel  algas pulliintsident möödunud nädala neljapäeval kella 11.00 paiku kohaliku aja järgi, kui pull tapamajast välja pääses. Pulli tagaajamine kestis umbes kaks tundi.

Weatherfordi politseniku Jason Hayesi teatel nautis pull vabaduses jooksmist, kuid kauboide osariigis ei olnud tal võimalust pääseda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles