Kaur Kender Beebilõusta röövikatsest: tunnen ennast sõbrana läbikukkununa (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Beebilõust
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Beebilõust Foto: Harry Tiits

Eile kell 12.30 sai häirekeskus teate, et Tallinnas Tööstuse tänaval ähvardati kaupluse müüjat noaga ja üritati kassast raha röövida. Postimehe andmetel on tegemist Andrus Elbinguga, keda tuntakse artistinimega Beebilõust.

Kesklinna politseijaoskonna patrullpolitseinikud jõudsid sündmuskohale Tööstuse tänaval kahe minutiga. Nende saabudes oli kaupluses mees, kellel oli käes nuga.

Politseinikud andsid talle korralduse nuga maha visata ja kauplusest väljuda. Mees allus korraldustele ja väljus rahumeelselt. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud ja politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 35-aastase varem kriminaalkorras karistatud Andruse. Tal tuvastati keskmine alkoholijoove.

Rööv leidis aset Tööstuse tänaval asuvas Salme poes.

Kaur Kender ja Beebilõust
Kaur Kender ja Beebilõust Foto: Viktor Burkivski

Skandaalne kirjanik, räppar Beebilõusta sõber Kaur Kender kommenteeris Õhtulehele, et tunneb sõbrana vastutust, veidi läbikukkununa ja on juhtunu üle kurb.

Vaata ka videosalvestist:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles