Indrek Vaheoja Simple Sessionil: mul on hea meel, et Eestis on üks sportlane, kes ei vingu ja ei virise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid ja trikisuusataja Kelly Sildaru avasid täna Saku suurhallis Simple Sessioni ekstreemspordivõistlused. Kohal oli ka hulgaliselt ekstreemsporti armastavaid Eestimaa staare.

Raadiohääl Indrek Vaheoja tunnistas, et igal aastal ta Simple Sessionil käinud ei ole. Tänavune aasta on tema jaoks alles teine või kolmas kord sel ajal Saku Suurhallis viibida. 

Kas ekstreem on sinu jaoks sport või ajaviide?

Kunagi olen ekstreemsporti pisut tõsisemalt suhtunud, lumelauaga paar korda mäest alla olen ikka sõitnud.

Kas läks libedalt või tuli valuga?

Nii ja naa, on läinud libedalt ja on tulnud ka valuga.

Kuidas on muutnud sinu suhtumist ja teadlikkust ekstreemspordist näiteks trikisuusataja Kelly Sildaru saavutused?

Olen Kellyle ikka mõned aastad juba kaasa elanud ja mul on hea meel, et üks noor sportlane ei vingu ega virise, vaid teeb oma rasket tööd ja teeb seda väga hästi. Erinevalt paljudest teistest sportlastest, kes hädaldavad ja on koguaeg haiged. Tema näitab Eestit väga heas valguses.

Sa oled siin paar päeva tagasi ka ise proovinud rula peale astuda, mis toimus?

Jah, proovisin, kas nii kõrges vanuses on üldse enam võimalik rulatamist õppida..50ndates on seda üsna keeruline teha, aga mul oli väga hea õpetaja, Aleksandr Tubin. Hoian talle siin täna ka pöialt. Ta sai muuseas ilma kvalifikatsioonita edasi!

Kuula intervjuud Indrekuga lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles