Galerii: Rootsi indiefolgi täht José González ja avangardorkester The String Theory Nordea Kontserdimajas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks rahvusvaheliselt tuntumaid Rootsi muusikuid, Argentiina päritolu indiefolgi trubaduur José González naasis pea aastakümme peale 2008. aasta menukat Eesti kontserti siinse publiku ette omakõlalise kammerorkestri The String Theory saatel.

Foto: Sander Ilvest

Nordea kontserdimajas esitas José González läbilõiget oma repertuaarist iseäranis lopsakais seadeis ja hoogsate vintidega koos nüüdisklassika, elektroonika ja müramuusika äärealadel seikleva kammerorkestriga The String Theory.

See Berliini artpunk duo Warren Suicide liikmete PC Nackti ja eestvedamisel loodud omakõlaline orkester-mõttekoda on lisaks Gonzálezele teinud koostööd Rootsi artistidega nagu El Perro Del Mar, Wildbirds & Peacedrumsning USA post-hardcore maestro Daniel Higgs.

2017. aasta jaanuaris Rootsist alanud José Gonzáleze ja The String Theory Euroopat ning Ameerikat hõlmav kontserttuur on jätkuks nende 2011. aastal toimunud ühisele ülimenukale Euroopa turneele.

Foto: Sander Ilvest

José González ja avangardorkester The String Theory kontserti väisas ka Stig Rästa koos elukaaslasega.

Foto: Sander Ilvest

Kontserti väisas ka muusik Eva Talsi.

Foto: Sander Ilvest

Ka NÖEPi ei jäta José González külmaks. 

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles