Drew Barrymore elust peale lahutust: püüan olukorraga graatsiliselt toime tulla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore.
Drew Barrymore. Foto: SCANPIX

Drew Barrymore'i unistus ideaalsest pereelust ei läinud täide.

Näitleja tunnistab, et lahkuminek abikaasast oli tema jaoks kui õudusunenägu. «Minu sooviks oli lapsi kasvtada eriti traditsiooniliselt ning tahtsin neile pakkuda täielikku vastandit minu enda lapsepõlvele,» tunnistas näitlejanna Ellen DeGeneres Show's ning lisas, et püüab vaatamata raskustele olukorraga siiski graatsiliselt toime tulla.

Will Kopelman ja Drew Barrymore / Scanpix
Will Kopelman ja Drew Barrymore / Scanpix Foto: SCANPIX

Barrymore ja tema näitlejast abikaasa Will Kopelman jõudsid abielus olla täpselt kolm aastat enne kui lahutus jõustus. Kooselust on paaril kaks tütart, 4-aastane Olive ning 2-aastane Frankie. Eksabikaasad jagavad hooldusõigust ning elavad ja kasvatavad lapsi New Yorgis.

«Kõik sõltub sellest, kuidas sa olukorra laste jaoks lahendad. Lapsed näevad ning panevad tähele kõike, mida sa teed. Minu eesmärk oli, et nad end turvaliselt ja õnnelikult tunneksid ning seda tagame neile nii mina kui nende isa,» rääkis Drew Ellenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles