Näitleja Indrek Ojari: me häbeneme tunnistada, kui suur sõltuvus on alkohol

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romeo osatäitja Indrek Ojari (vasakult) ja Julia osatäitja Elina Reinold võtsid vastu lavastaja Ingo Normeti abikaasa Tiia Kriisa õnnitluse. Seejärel sättisid nad ennast pildistamiseks lähestikku.
Romeo osatäitja Indrek Ojari (vasakult) ja Julia osatäitja Elina Reinold võtsid vastu lavastaja Ingo Normeti abikaasa Tiia Kriisa õnnitluse. Seejärel sättisid nad ennast pildistamiseks lähestikku. Foto: Merike Lill

Populaarne kodumaine näitleja Indrek Ojari on suutnud elada juba pikemat aega ilma alkoholita ja kirjeldab, kuidas on elu pärast.

"Mingil hetkel tundsin, et olen jälle kuusteist. Lõhnad ja tunded on teravad nagu siis. Elamused samuti," kirjeldas näitleja Indrek Ojari ajakirjale Kroonika.

"Olen õnnelik, et olen võimeline elama lihtsat elu probleemideta,“ lisas mees, et alkoholi kadumine tema elust on viinud ka nii mõnedki mured.

Refereeritud artikli algtekst ajakirjas Kroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles