«Tund tähega» täna: armastusest, pättustest ja fännidest räägib Kristel Aaslaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid saates Tund tähega
Kristel Aaslaid saates Tund tähega Foto: Kanal 2

Kui reastada Eesti noorte suurimad iidolid, siis näitleja Kristel Aaslaid kuulub selle nimekirja absoluutsesse tippu. Täna kell 20:00 jõuab Kanal 2 ekraanile «Tund tähega» saade, kus staar on pandud väga ebatavalisse olukorda – ta on vastamisi saja noorega, kes võivad talt küsida kõike, mida soovivad. Ja nad küsivad nii armastuse, kuulsuse kui ka piinlike seikade kohta.

Tuhandete Eesti noorte iidol Kristel Aaslaid on kui avatud raamat ja seda tõestab ka tänane «Tund tähega» saade. Pole küsimust, millele Kristel vastamata jätaks. Isegi kui need talle ehk ebamugavust tekitavad. Nii annab ta ausalt aru esimese suudluse, poiss-sõprade arvu ja isegi isegi ebasobivas kohas kõhutuule laskmise kohta.

Tunnise saate jooksul saab selgeks seegi, kas mõni fänn on Kristelit ka ahistanud või kuidas suhtub ta Venemaa presidenti. Mis üllatas aga näitlejat noorte küsijate juures kõige rohkem, seda vaata juba «Reporteri» videost.

«Tund tähega» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles