Naistenädala G-punkt!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistenädala G-punkt!
Naistenädala G-punkt! Foto: Club Tallinn

See nädal ei saa mööduda ilma spetsiaalse peota naistele. Seepärast ootab reedel Club Tallinn kõiki õrnema soo esindajaid klubisse, kus kogu programm on sel õhtul suunatud ainult naistele.

Naistele pühendatud nädala haripunkt on Naistekas Club Tallinnas! Terve klubi on ainult naiste päralt ning esimesel peotunnil mehi klubisse naisi segama ei lasta. Neidudele on avatud jumalikult hurmava taustaga fotoshooting, glamuurne näo- ja kehamaalingute stuudio, pokker ning lisaks pakutakse lilli, tasuta alkoholi ja kõige tipuks enne südaööd ka seksikat striptiisi.

Kesköö paiku pääsevad klubisse ka mehed. Sõbrannad on toredad, kuid küllap hakkavad nad pika peale vastassugupoolest puudust tundma. Klubi annab endast parima, et mehed tavapärasest suhtlusaltimad oleksid. Sellel peol on nagu rusikas silmaauku meie vaarisade ütlus: „Puid metsa vedada pole mõtet“!

Tantsumuusika maiuspalad toob naisteni vanameister DJ Uibusaar. Maailma parima R’n’B ja Hip Hopiga üllatab väikses saalis naistemagnet DJ Foxer.

Südaööni naistele sissepääs tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles