Video: kunagise tviidi tõttu võib Trumpi visiit Ühendkuningriiki kujuneda ebameeldivaks (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

Paar nädalat tagasi USA presidendiks saanud Donald Trump  edastas 2012. aastal Twitteris pildid ja kommentaarid palja ülakehaga Cambridge’i hertsoginnast Catherine’ist, kuid nüüd, mil ta on president ja teda ootab ees riigivisiit Ühendkuningriiki, kuid see võib kujuneda mõlemale poolele ebameeldivaks.  

Miljardärist kinnisvaraärimees Trump teatas viis aastat tagasi, et hertsoginna Catherine ei peaks häbenema, kui temast alastipildid levivad, edastab The Independent

«Kes ei teeks päevitavast Kate’ist alastipilte ja ei tahaks teenida kopsakat rahasummat. Lepi sellega, Kate! Kui sa selliseid pilte ei soovi, siis ära päevita alasti,» teatas Trump siis.

Cambridge'i hertsoginna Catherine
Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: Matt Dunham/PA Wire/PA Images/Scanpix

Nüüd aga, mil Trump on riigipea, võib see tagasilöögi anda, Briti kuninglikule perele meelehärmi tekitada ja kuninganna Elizabeth II punastama panna.

Elizabeth II
Elizabeth II Foto: Owen Humphreys/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kõmufotograafid  tegid prints Williamist ja ta naisest salaja pilte, kui paar puhkas 2012. aasta septembris Lõuna-Prantsusmaal. Kuninglik pere andis kuus väljaannet nende fotode, mille seas on ka paljaste rindadega Kate’i fotosid, avaldamise eest kohtusse.

Möödunud reedel edastas Briti peaminister Theresa May, kes oli visiidil USAs,  Trumpile kuninganna Elizabeth II ametliku küllakutse Suurbritanniasse.

«Edastasin president Trumpile ja esileedile Tema majesteedi kuninganna küllakutse Ühendkuningriiki, see võiks aset leida selle aasta teises pooles. Trump võttis kutse vastu,» teatas May pressikonverentsil. 

Trumpil oli juba varasemast naisteahistaja kuulsus ning presidendikampaania ajal ilmnes nii mõndagi, mis seda kinnitas. Mitme tema firmas töötanud naise teatel ahistas Trump neid seksuaalselt ning üks naine andis ta ahistamise pärast kohtusse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles