Janne Saarel valmis suvehõnguline singel ja video

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar
Janne Saar Foto: Marko Söönurm

Hetkel LAs resideeruval lauljataril Janne Saarel valmis uus suvehõnguline singel ja video.


Janne, kes Sinu uuele loole selle imearmsa video tegi?

Kaamera taga olid mu kallid sõbrad Carola Madis ja Isaac Matthew White. Isaac on üks väga andekas fotograaf ja tema filmis ning Carola andis näpunäiteid. Hiljem lõikasime koos Carolaga video kokku.Tänapäeval on võimalik kõik ise teha. :)

Kus see täpsemalt filmiti?

See on filmitud Los Angelese mägedes. Läksime kohale juba kella kuuest hommikul, et tabada päiksetõusu ja looduse tärkamist.

Kes on loo ja sõnade autor?

Muusika - Jarek Kasar, Andero Nimmer, Indrek Ups, Janne Saar, Peeter Salmela. Sõnad - Jarek Kasar, Andero Nimmer, Indrek Ups, Janne Saar.
 

Kes oli video idee autor? Miks just selline suvine, mitte üldse linnadžunglilik, nagu oleks võinud sõnade põhjal eeldada?

Video idee tuli minul. Jah, oleks võinud teha ka linnadžunglit, aga tahtsin eelkõige näidata inimestele ennast sellisena nagu olen. Eelnevates videotes on mul alati olnud tugev meik, kostüümid jne.. Ma pole tegelikult ju selline...


Kuidas Sinu lauljakarjäär LAs edeneb?

Läheb väga hästi! Valmistan oma järgmist albumit ette... Tahan, et see oleks täiuslik!

Kuidas LAs hetkel ilmad on?

Viimasel ajal on olnud vihmane... Aga tundub, et nüüd läheb soojemaks tagasi. Temperatuur kõigub siin päris palju... Vahel on päeval 24 ja õhtul 16 kraadi.

Millal Sind taas Eestis kohtab?

Ma käin Eestis tegelikult päris tihti. Hoian käies lihtsalt madalt profiili. Suvel tahaks kindlasti tulla.

Kuula Janne uut lugu ja vaata videot! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles