Mida tegi Anna-Maria Galojan 60 000 euroga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan sünnipäev C'est la vie`s 24.02.11
Anna-Maria Galojan sünnipäev C'est la vie`s 24.02.11 Foto: Jelena Rudi

Eesti Euroopa Liikumise endist juhti Anna-Maria Galojani, süüdistatakse MTÜ pea miljoni krooni kulutamises luksuskaupadele.

«Süüdistuses on palju erinevaid episoode, muuhulgas on ta esitanud tellimusi internetipoodides, kulutanud MTÜ raha võrdlemisi eksklusiivsete brändide, rõivaste, aksessuaaride ostmiseks. Käinud iluravikeskustes ja ilusalongis. Samamoodi käinud reisidel, mis ei olnud seotud MTÜ põhikirjaliste eesmärkidega,» kommenteeris «Aktuaalsele kaamerale» Kristel Siitam-Nyiri Põhja Ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör.

Süüdistuse järgi kasutas endine reformierakondlane Anna-Maria Galojan ära ligipääsu MTÜ rahale ja kulutas ühes kuus isiklikele ostudele ja teenustele keskmiselt 20 000 eurot  ühingu raha.

«Ma ei tunnista ennast raha omastamises süüdi, » ütles Anna-Maria Galojan.

Anna-Maria Galojan sai Eesti Euroopa Liikumise juhiks 2007. aasta juunis. Kriminaalmenetluse tõttu tuli tal kolme kuu pärast amet maha panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles