Andrus Vaariku kiire koolitus: kuidas saada hakkama sittade geenide, proletariaadi päritolu ja olematu haridusega (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba pühapäeval, 11. detsembril toimub järjekordne KAMA Market. Andrus Vaarik
Juba pühapäeval, 11. detsembril toimub järjekordne KAMA Market. Andrus Vaarik Foto: KAMA Market

Kopli Restoranis näidatakse viimaseid kordi teatri,- filmi,- ja telenäitleja Andrus Vaariku monolavastust «Elu on parim meelelahtus».

Vaariku kirjutatud, lavastatud ja esitatud näidend võtab lähema vaatluse alla inimelu väärtused. Monolavastuse teeb omapäraseks interaktiivsus. Publikul on võimalik näitlejaga kaasa rääkida, diskuteerida ja esitada küsimusi.

Foto: Toomas Mitt

Lavastuse kohta on öeldud, et see nihutab teatri piire

Pigem meenutab see motivatsioonikõnet või kvaliteetset koolitust, mille põhilised teemad on: kuidas saada hakkama sittade geenidega, proletariaadi päritoluga ja olematu haridusega, ent olla ikkagi õnnelik. Publikule on antud vabadus näitlejaga etenduse ajal diskussiooni laskuda. Piletitega kaasneb nii vein kui snäkk.

Elu24 loosib Andrus Vaariku monoetendusele «Elu on parim meelelahutus» 2x2 piletit!

Selleks, et loosis osaleda, saada palun toimetus@elu24.ee, kuidas sina saad hakkama oma sittade geenide ja proletariaadi taustaga siin armsal Maarjamaal? Märksõnaks ANDRUS VAARIK

Piletid loositakse reedel, 3. veebruaril toimuvale etendusele Kopli Restoranis.

Piletid Piletilevist SIIT!

Hoia ennast Andruse tegemistega kursis Facebookis SIIN!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles