Pommid teele! Rihanna ja Azaelia Banks läksid Donald Trumpi pärast tülli ja lekitasid teineteise telefoninumbri!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Rihanna ja Azealia Banks avaldasid teineteise telefoninumbri, kuna nad läksid president Donald Trumpi pärast tülli.

Rihanna avaldas sotsiaalmeedias kriitikat Trumpi immigratsioonivastase poliitika vastu, mis ajas närvi Banksi, kirjutab The Sun.

«Tülgastav! See uudis on kohutav! Ameerika hävitatakse meie kõigi silme all! Sa pead olema üks ebamoraalne siga, kui sa sellist s*tta kehtestad,» säutsus Rihanna ärritunult.

Banks vastas postitusega Instagramis: «Mis puudutab Rihannat (kes pole kodanik ja kes ei saa hääletada) ja ülejäänud kuulsusi, kes kasutavad oma mõjujõudu rahva ülesärritamiseks: te peate lihtsalt vait jääma ja maha istuma. Lõpetage presidendi mahategemine! Seda on totter ja hale vaadata. Kõik need segaduses inimesed ajavad segadusse teisi segaduses inimesi.»

Seejärel asusid artistid Instagramis tulisesse sõnasõtta, mille hulka kuulus Rihanna selfie, mis viitas hiljutisele videole, milles Banks väitis, et ta ohverdab oma kodus kanu.

Banks avaldas selle peale Rihanna väidetava telefoninumbri ja teatas: «Pommid teele!»

Rihanna ei jäänud vastust võlgu ja avaldas omakorda Banksi telefoninumbri.

Mõlemad postitused on nüüdseks kustutatud ja telefoninumbrid kinni pandud.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles