Võimas! Pianist Kristiina Rokashevichi värskele abielule andis õnnistuse Rooma paavst

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ringvaade

«Ringvaate» stuudios oli külas pianist Kristiina Rokashevich, kes rääkis enda värskest abielust ja sellest, kuidas Rooma paavst Franciscus seda õnnistas.

«Ringvaate» stuudios selgitas Rokashevich, et ta abiellus 15. oktoobril ja laulatus toimus Peeter Pauli katedraalis, vahendab Menu

«Katoliiklastes on aga võimalus, et kahe kuu jooksul saavad abiellunud paavstiga kohtuda,» ütles ta ja lisas, et saatiski Vatikani avalduse, kuid ei saanud sellele mingit vastust. 

«Me läksime Rooma kohale teadmata, kas me üldse saame paavstiga kohtuda ning kas meile on kutsed,» tõdes Kristiina Rokashevich ja nentis, et paavstiga kohtudes palusid nad enda värskele abielule õnnistust. 

Rokashevich lisas, et paavst Franciscus palus neil tema eest palvetada ja soovis neile palju armastust: «Samuti andis ta soovituse, et enne magaminekut tuleb lahendada ära kõik oma tülid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles