ID-kaardi uus nägu: modellina ma karjääri tegema ei hakka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus modell on 27-aastane Mikk.
Uus modell on 27-aastane Mikk. Foto: PPA

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) korraldatud ID-kaardi näidise reklaaminäo fotokonkursi võitis 27-aastane Mikk Kirkal, kes tunnistas, et konkursi võit on küll rõõmustav, kuid midagi erilist sellega ei kaasnenud.

Kirkal rääkis, et pildi saatis ta konkursile edevusest ja sellega kaasnes ka suur juhus, et kuulutus talle üldse silma jäi, vahendas Raadio 2 saade «Hommik!», vahendab Menu.

«Ma väga palju ei mõelnud, mis sellega kaasneb, kas ma võiksin üldse võita. Ma saatsin pildi ära ja tegelikult sinna see jäi. Mul läks see mingi aja pärast meelest ära,» tõdes Kirkal. 

Kirkal tõdes, et talle on meediast silma jäänud põnev iseloomustus, et kõigist kandidaatidest oli tal kõige harmoonilisem nägu. «Ega ma modellina karjääri tegema küll ei hakka, aga oleneb projektist, kui mingi pakkumine tuleb, siis ma kaalun seda,» lubas Kirkal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles