Palju õnne! Eesti moelooja Roberta Einer valiti maailma viie tõusva disaineri hulka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberta Einer
Roberta Einer Foto: Raul Mee

Populaarne moeväljaanne Feamle valis Eesti noore moedisaineri Roberta Eineri viie tõusva moedisaineri hulka, kellel tasub silm peal hoida.

Tallinn Fashion Week - KuldnõelHõbenõela võitis Roberta Einer`i kollektsioon
Tallinn Fashion Week - KuldnõelHõbenõela võitis Roberta Einer`i kollektsioon Foto: Erlend Štaub

Female nimetas Eesti disaineri loomingut flirtivaks tänavamoeks, mis on loodud Club Kidi stiili viljelevatele moegurmaanidele.

«Eineri loomingut mõjutavad slaavi tikand ja kudumid, mis omakorda on mõjutatud brändidest, kes on tuntud oma ainulaadse näputöö poolest. Eineri käsitsi valminud esemed vastavad kõrgmoe kvaliteedile,» kirjutab Female.

Female nimetas 2017. aasta silmapaistvate disainerite sekka ka Malaisia moelooja Moto Guo, Soome brändi Aalto, Mumbaist pärit Miuniku ja Bruneis sündinud Sies Marjani.

Foto: blogspot.com

Roberta Einer on töötanud maailmakuulsates moemajades nagu Balmain, Mary Katrantzou ja Alexander McQueen. Omanimelise brändi lõi Einer aasta tagasi.

Roberta on pärit Tallinnast ja viimased kuus aastat resideerunud Londonis. Õppinud ja töötanud moevaldkonnas aastakese ka Pariisis. Londonisse elama ja õppima asus nooruke disainel peale 9. klassi. Einer on õppinud Londoni Central St Martinsis ning lõpetanud  Westminster Fashion moekooli.

Londonis on Einer töötanud McQueeni, Roksanda Ilincic, Mary Katrantzou stuudios ning assisteerinud Claire Barrowit. Pariisi kolis ta vahepeal aga Balmaini prindi ja tikkimisassistendi tööpakkumise pärast.

Foto: Erlend Štaub

Roberta Einer iseloomustab oma kollektsiooni sõnadega Young, happy and naive.

Foto: Facebook/ Roberta Einer
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles