Kerli: ma ei ole hetkel õnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga
Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala järelpidu. Kerli Kõiv pimestas erilise soenguga Foto: Viktor Burkivski

26. jaanuaril Nordea Kontserdimajas toimunud Eesti Muusikaauhindade tseremoonial oli kohal ka lauljatar Kerli,  kes põhjendas oma sügavat ja sünget väljanägemist perioodiga, mis ta elus hetkel valitseb

«Seitsmesed» uurisid, mida Kerli arvab uuest Eesti märgist.

«See oksendav siil? Njah...» tunnistas Kerli, et ta ootas midagi paremat. «Ei taha kedagi solvata, aga ma arvan, et veidi on veel vaja tunnetada, et mis see Eesti asi ikkagi on. Tegelikult on ju Eestis väga palju ägedamat.»

Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Mihkel Maripuu

Kerli kandis Eesti Muusikaauhindade galal musta Liina Steini kleiti, millel olid ka mõned sadomaso elemendid. Lauljatari sõnul peegeldas kostüüm tema hetkemeeleolu.

«Mul kestab juba pikemat aega tumedam periood. Mitte halvas mõttes, vaid sügavuti iseenda sisse vaatamise aeg on,» ütles Kerli. «Hetkel ma ei ole õnnelik. Pürgin sinnapoole, et olla hetkes ja olla elus ja võtta vastu kõik, mis tuleb mind õpetama.»

Vaata täpsemalt TV3 intervjuust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles