Pildid: politsei arreteeris Shia LaBeoufi Trumpi-vastase etteaste tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgi politsei arreteeris eile staarnäitleja Shia LaBeoufi, kes kirjutas Queensis ehitiste seintele Donald Trumpi vastast graffitit ja protestis uue presidendi vastu.

Näitleja kandis oma performance’it «He Will Not Divide Us» (Ta ei löö meie vahele kiilu) ette, kuid teda ründas Trumpi pooldaja ja kahe mehe vahel tekkis kaklus, edastab news.com.au.

Juhtumi tunnistajateks olnud tegid videoid, millel on näha, et staari etteaste toimus New Yorgi filmindusmuuseumi juures.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Timothy A. Clary/AFP/Scanpix

Enne seda intsidenti jõudis sotisaalmeediasse video, millel on näha ühte meest astumas LaBeoufi juurde ja karjumas «Hitler ei teinud midagi valesti». Näitleja astus mehele vastu, kuid kuna kaamera suleti , siis ei ole teada, millega see juhtum lõppes ning kas see on sama mees, kes LaBeoufi ka hiljem ründas.

USA meedia teatel viis politsei arreteeritud staari New Yorgi 14. politseijaoskonda.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Timothy A. Clary/AFP/Scanpix

LaBeouf on viimase kuue päevaga edastanud Twitteris Trumpi-vastaseid seisukohti, saades 50 000 järgijat.

Staar edastab enda algatatud liikumise « He Will Not Divide Us» kohta sotsiaalmeedias jätkuvalt informatsiooni. New Yorgi filmimuuseumi külge on kinnitatud kaamera, kus soovijad saavad Trumpi kohta arvamust avaldada.  

«See kaamera töötab 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas. Selle projekti mantraks on «He Will Not Divide Us» ja see kestab neli aastat, mil Trump võimul on,» teatas staar sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles