Kourtney Kardashiani tütre Penelope tuba on lapsepõlveunelm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian Foto: SCANPIX

Kourtney Kardashiani tütrel Penelopel on oma emmega tõeliselt vedanud!
 

Penelope emme, kuulsa Kardashianide klanni liige Kourtney Kardashian, on oma südameasjaks võtnud tütrekese toa sisustamise.

Penelope Disicki tuba
Penelope Disicki tuba Foto: www.kourtneykardashian.com

Ajakirjale Architectural Digest antud intervjuus 2016. aastal tunnistas Kourtney, et seoses uude majja kolimisega otsustati muuta ka pisikese Penelope tuba. «Ta oli valmis kolima suure tüdruku tuppa, kuid samas pidime jätma talle ka ruumi, mis oleks roosa ning kus ta saaks mängida,» jutustab oma tütre valikutest kuulus reality emme.

Penelope Disicki tuba
Penelope Disicki tuba Foto: www.kourtneykardashian.com

«Jätsime alles palju detaile tema eelmisest toast, kuid otsustasime seekord kujunduse ning sisustuse osas millegi modernsema ning puhtama kasuks,» lisab Kourtney. Vanast toast tulid kaasa Penelope lemmikud kaltsunukud, kelle voodid on üles seatud tüdrukukese enda voodi kõrvale. Muidugi ei puudu toast ka sellised väärtuslikud disainelemendid nagu Hermési tekk, Serge Mouille laelamp ning Curtis Kuligi neoonvalgusti «Love Me».

Penelope Disicki tuba
Penelope Disicki tuba Foto: www.kourtneykardashian.com

Rohkem pilte Penelope toast näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles