Video: Putin laulis koos üliõpilastega kosmonautide laulu (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin laulmas
Vladimir Putin laulmas Foto: Pavel Golovkin/AP/Scanpix

Venemaa president Valdimir Putin on ka varem avalikkuses laulnud, eile tegi ta seda Moskva Ülikooli külastamisel, kus ta kandis koos üliõpilastega ette populaarse kosmonautide laulu «14 minutit stardini».

Tegemist on nõukogudeajast pärit palaga, mille esimene lindistus pärineb 1960. aastast ning millest sai hitt 1961, mil kosmonaut Juri Gagarin esimese inimesena kosmosesse lendas, edastab Reuters.

«Kaugete planeetide tolmustele teedele jätame oma jäljed,» laulsid Putin ja üliõpilased, keda saadeti kitarril.

Putin külastas Moskva Ülikooli Venemaa üliõpilaste päeva raames.

Väidetavalt laulsid vene kosmonaudid seda pala 1962. aasta kosmoselennul ja see on seni Venemaal üks populaarsemaid laule.

Putin on ka varem avalikkuses lauluoskust näidanud. 2010. aastal toimus Peterburis heategevusgala, millel Putin kandis ette laulu «Millest algab kodumaa?».

Samal galal laulis ta veel ingliskeelset laulu «Blueberry Hill», mida ta oli samal aastal laulunud koos rahvusvahelise diplomaatide grupiga.

«Nii nagu paljud teised, ei oska ka mina laulda ega pilli mängida, kuid ma teen seda siiski,» teatas Putin enne nimetatud galal ülesastumist. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles