Trumpi arvates «ülehinnatud» näitleja Meryl Streep purustas Oscaritel iseenda rekordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep
Meryl Streep Foto: SCANPIX

Donald Trumpi arvates ülehinnatud näitleja Meryl Streep purustas iseenda rekordi ja kandideerib 20. korda Ameerika Filmiakadeemia auhinnale ehk Oscarile.

Meryl Streep nomineeriti teisipäeval parima naispeaosa kuldmehikesele filmis «Florence Foster Jenkins» tehtud rolli eest, kirjutab Huffington Post. 67-aastane Streep tõestas sellega, et ta on kõigi aegade üks hinnatumaid näitlejaid.

Streep on pälvinud läbi ajaloo enim Oscari-nominatsioone ja ta on võitnud kolm kuldmehikest. Tema järel on enim nomineeritud olnud Katharine Hepburn ja Jack Nicholson, kes on auhinda püüdnud 12 korral.

Streepi nominatsiooniga tuli paljudel aga meelde see, kuidas Donald Trump ärritus Kuldgloobuste kõne peale, milles näitlejanna võrdles teda kiusajatega.

«Meryl Streep, üks Hollywoodi ülehinnatumaid näitlejannasid, ei tunnegi mind, kuid ründas mind eile Kuldgloobustel,» kurtis Trump Twitteris.

Nii juhtigi sotsiaalmeedias tähelepanu sellele, et kas ikka Streepi sobib «ülehinnatuimaks» nimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles