Channing Tatum on hädas oma uue aasta lubaduse täitmisega: see on brutaalne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID: DGG- 048039 PIC FROM PR PHOTOS/ CATERS NEWS PICTURED: Channing Tatum and Mila Kunis at the Jupiter Ascending Premiere at the TCL Chinese Theater in Los Angeles on February 2nd 2015
ID: DGG- 048039 PIC FROM PR PHOTOS/ CATERS NEWS PICTURED: Channing Tatum and Mila Kunis at the Jupiter Ascending Premiere at the TCL Chinese Theater in Los Angeles on February 2nd 2015 Foto: David Gabber / PRPhotos.com/Caters News Agency

Hollywoodi staarnäitleja Channing Tatum püstitas enda jaoks uue aasta lubaduse, et õpib uusi asju. Nüüd hoiab mees fänne kursis, kuidas tal sellega läheb.

"Täidan oma uue aasta lubadust õppida uusi asju. Aga ise klaveri õppimine on brutaalne. Pean varsti hakkama tunde võtma. Laul on liiga raske," kirjutas filmistaar Facebooki postitatud video juurde, kus näitab fännidele, kus maal ta oma lubadusega pärast kahte ja poolt nädalat on.

Siiski paistab, et fännid on staari pingutusest Beethoveni lugu "Für Elise" esitada vaimustuses ning video on saanud palju kiitust, et paari nädalaga on see hea tulemus.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles