Hard Rock Laager 2017 toob publikuni legendaarse Loitsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Loits
Ansambel Loits Foto: Jelena Jakovljevic

Hard Rock Laager 2017 toob sel aastal publikuni midagi väga erilist - kaheksa aastat tagasi peatas legendaarne Loits Vana-Vigalas aja ja pani publiku ühes rütmis hingama ning juba sel suvel teevad nad seda jälle!

Detsembri alguses toimunud “LOITS 20" juubelikontsert Tapperis lõpetas vaikiva ajastu ja näitas, et grenaderid on taas millekski suureks valmis ja seda ei tule austajatel õnneks enam järgmised kaheksa aastat oodata! 

Bändi eestvedaja Ahto-Lembit Lehtmets tõdeb, et ta pole isiklikult siiani veel ühtegi Hard Rock Laagrit vahele jätnud ning usub, et seekordne festival tuleb kindlasti erilise hõnguga. “Meie pakume publikule ikka seda vana head Loitsu! Sel aastal saab “Must album” kümne aastaseks. Tulemegi selle plaadi koosseisuga ja võtame, mis võtta annab!” 

Lisaks Loitsule on hetkel väljakuulutatud veel sellised kumisevad nimed nagu Arcturus (nor), Asphyx (ned) ja kodumaised tegijatest DND, Dead Furies ning Süngehel. 

Hard Rock Laager on toimunud Vana-Vigala looduskaunis jõekäärus järjepanu juba 15 aastat. Eesti raskema muusika sõprade suve suursündmus toob publikuni traditsiooniliselt kahel päeval ja kahel laval kokku 22 artisti, neist pea pooled välisriikidest.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Katatonia ja paljud teised.

Hard Rock Laager 2017 piletid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles