Briti telesaatejuht Piers Morgan lubas korraldada meeste marsi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierce Morgan
Pierce Morgan Foto: STUART SEWELL/Scanpix

Möödunud nädalavahetusel toimusid nii USAs kui veel mitmes riigis USA presidendiks saanud Donald Trumpi vastased naiste protestiväljaastumised, millele Briti telesaatejuht Piers Morgan reageeris tviidiga, et ta kavatseb korraldada meeste marsi.

«Kavatsen korraldada meeste marsi vastukaaluks maailma aina feministlikumaks muutumisele. Kes on minuga?» teatas saatejuht Twitteris.

Ta viitas oma tviidis Washingtonis 21. jaanuaril toimunud naiste marsile, milles tuhanded naised avaldasid meelt ja tundsid muret, mis saab Trumpi valitsusajal nende õigustest.

Paljud sotsiaalmeedia kasutajad mõistsid Morgani tviidi hukka, kuna see pani naiste protesti naeruväärsesse valgusse.

Üks Twitteri kasutaja kirjutas Morganile: «Kahju, et sinu maskuliinsus nii õrn on. Kas su munad kukuvad ära, kui naine sulle ei naerata?»

Samas stiilis oli veel mitmeid tviite, kuid oli ka neid, kes asusid Morgani kaitsele.

Morgan teatas hiljem humoorikalt, et meeste marss ei pruugi toimuda, kuna ta naine ei lubanud tal sellel osaleda.

Meeste marsi idee mõistis hukka Piers Morgani kolleeg saatest «Good Morning Britain» Susanna Reid, kelle arvates peavad naised oma õiguste eest rohkem võitlema kui mehed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles