Victoria Beckham avaldas saladuse, mis hoiab teda ilusana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British fashion designer Victoria Beckham poses as she arrives on May 11, 2016 for the opening ceremony of the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Valery HACHE
British fashion designer Victoria Beckham poses as she arrives on May 11, 2016 for the opening ceremony of the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Valery HACHE Foto: VALERY HACHE/AFP

Sära nagu Beckham! Endine Spice Girsi liige ja praegune moelooja Victoria Beckham avaldas, mis hoiab tema naha nii ilusa ja säravana. Selgub, et kõik on kinni toitumises!

Uues intervjuus väljaandele The Edit paljastab Victoria Beckham oma veatu naha saladuse ning selgub, et salajane võti selleks peitub hoopis köögis.

«Ma käin LA-s nahaarsti doktor Harold Lance'i juures, kes on suurepärane. Ma olen teadnud teda juba aastaid ning ta leidis mu naha jaoks lahenduse,» pajatas kuulus moelooja. «Mul oli problemaatiline nahk ning ta ütles mulle, et ma pean absoluutsel iga päev lõhet sööma.» 

Victoria pärimise peale, kas tõesti lausa iga päev, kostis arst: «Jah, hommikusöök, lõuna või õhtusöök, sa pead seda sööma absoluutselt iga päev.»

Victoria Beckham /Doug Peters/EMPICS Entertainment
Victoria Beckham /Doug Peters/EMPICS Entertainment Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Mitmed uuringud on näidanud, et lõhe või muud omega-3 rikast kala tasub tõesti süüa iga päev ning ilusa naha ja kala tarbimise vahel on otsene seos. Lisaks on mõned uuringud jõudnud järeldusele, et lõhe võib ära hoida ka akne teket.

Loe selle kohta pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles