Pildid ja video: Michelle Obama näoilme on ameeriklaste suhtumise baromeeter

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA meedia uuris möödunud reedel, mil Donald Trumpist sai USA uus president, milliste tunnetega lahkuvad võimult president Barack Obama ja esileedi Michelle Obama.

USA väljaannete ja sotsiaalmeedia teatel ei suutnud Michelle Obama peita ta sees toimunut ja tema nägu väljendas kõige ilmekamalt seda, mida tundsid ja tunnevad tuhanded ameeriklased Trumpi võimule saades.

Michelle Obama oli kummaliselt «vildaka» näoilmega nii Donald ja Melania Trumpiga kohtumisel kui uue presidendi kõnede ajal.

USA meediale ja sotsiaalmeediale ei jäänud tähele panemata Michelle Obama näoilme
USA meediale ja sotsiaalmeediale ei jäänud tähele panemata Michelle Obama näoilme Foto: Susan Walsh/AP/scanpix

«Kogu 20. jaanuari oli proua Obama näoilme nagu enamiku ameeriklaste tunnete ja mõtete baromeeter,» teatas saate Daily Show juht Trevor Noah.

Möödunud reede algas Obamade ja Trumpide kohtumisega Valges Majas, hiljem osalesid Obamad president Trumpi inaugureerimisel, kuid kummaline näoilme ei kadunud Michelle Obama näolt.

Sotsiaalmeedias kirjutati, et selle näoga vilistas proua Obama uue presidendi välja.

USA meediale ja sotsiaalmeediale ei jäänud tähele panemata Michelle Obama näoilme
USA meediale ja sotsiaalmeediale ei jäänud tähele panemata Michelle Obama näoilme Foto: Susan Walsh/AP/scanpix

«Michelle Obama ei jätnud välja näitamata, mida ta tegelikult tundis, sama tundsid paljud ameeriklased. Igatahes järgnevad neli aastat võivad nii ameeriklaste kui ülejäänud maailma jaoks olla kohutavad,» teatati sotsiaalmeedias.

Umbes samasugune «kassilik irve» oli ka valimistel Trumpi rivaaliks olnud demokraadil Hillary Clintonil, kes seisis USA presidendi ametisse astumise tseremoonial Michelle Obama kõrval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles