Meil kõigil on süngem pool: Val Tvoar avaldas värske frankensteiniliku videosingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar
Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar Foto: Maris Savik

Multiinstrumentalist ja laiemale avalikkusele The Suni ridadest tuntud Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar avaldas täna värske muusikavideo loole “Dark Side of Mine”. Lugu pärineb kollektiivi eelmise aasta lõpus ilmunud albumilt "In Light You Believe ... but in Darkness You Dwell".

Värske video on filmitud bändimeeste oma telefonide janutiseadmetega ning on taas mustvalge, sisult ja pildikeelelt seotud oktoobrilõpus ilmunud videoga loole “I am You”.

Kui eelmises videos oli peategelane Valtvoratu naiseotsingul, siis sel korral on video keskmes peategelase sünnilugu – kõiki karaktereid kehastamas bändi live-koosseisuliikmed ise.

Video on inspireeritud Mary Shelley 1818. aastal kirjutatud romaanist "Frankenstein ehk Tänapäeva Prometheus". Video on ülesvõetud restoranis Peppersack ning Energia Avastuskeskuses.

Val Tvoar (Tarvo Valm) on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles