Rokilegend SMOKIE annab 2017 suvel Eestis kolm kontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smokie esines klubis 777
Smokie esines klubis 777 Foto: Viktor Burkivski

Rokkmuusika legend, üle 30 aasta edukalt maailma lavadel figureerinud Smokie, esineb taas Eestis. Seekord annab Smokie kolm kontserti

4. augustil Kasepää Laululaval, 5. augustil Kärdla Laululaval ja 6. augustil Kuressaare Lossihoovis. Oma esimese kontserdi Eestis andis Smokie 1991. aastal. Hiljem on nad Eestit külastanud korduvalt.

Aasta meeldivaim kohtumine: Anne Veski ja ansambli Smokie laulja Chris Norman
Aasta meeldivaim kohtumine: Anne Veski ja ansambli Smokie laulja Chris Norman Foto: Erakogu

Smokie liige Martin Bullard: "Pea kõikjal, kus me käime, naudivad inimesed õhtut nii väga, et öö lõppedes arutavad kõik juba järgmise aasta kontserdi korraldamist. Ju me oleme siis head."

Aarne Valmis: „Seekord jõuame kohtadesse, kus Smokie pole varem kunagi käinud. Esitusele tulevad kõik ansambli hitid läbi aastakümnete. "

Smokie tõus tippu sai hoo sisse 1975. aastal lugudega If You Think You Know How To Love Me ja I’ll Meet You At Midnight. Sellele järgnesid peagi teised suurhitid nagu Living Next Door To Alice ja Mexican Girl. Ülisuure hitivaramuga bänd on endiselt Euroopa üks nõutumaid rokkartiste ning jagab positiivset laengut mitmetele generatsioonidele.

Peo tõmbab käima Karl-Erik Taukar Band.

Piletid tulevad müüki 23. jaanuaril Piletilevis ja www.hitivabrik.ee

Täpsem info www.hitivabrik.ee

PS! Sõbrapäevani piletid soodsamad!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles