Räppar Abraham esitleb Viljandi Lennukitehases uut albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoriõhtu: räppar Abraham Gruusia restoranis Kolhethi
Autoriõhtu: räppar Abraham Gruusia restoranis Kolhethi Foto: Madis Sinivee

Laupäeval, 21. jaanuaril toimub Viljandi Lennukitehases, Valge saalis räpipidu Suured Kõllid, mille raames esitleb oma värsket kauamängivat kõige skandaalsem kodumaine räppar Abraham. Soojendajana astub üles Tartu tüdrukute räpiduo HOAX, plaate keerutavad DJ Masta Robusta ja Shromik.

Abraham on eesti räpimaastiku tuntumaid nimesid. Muusikavideoga loole „Miski on lilla“ kogu eesti teadvusesse tõusnud räppar on oma julgete riimidega saanud hulgaliselt nii fänne kui vihkajaid.

Järjekorras kolmandalt albumilt „Kaine mõistus“ ei leia me krõbedat roppust, küll aga teravaid ühiskonnakommentaare ja otseseid väljaütlemisi. Autori sõnul selgitab album välja, kuidas inimesed antud ajahetkel suhtuvad tuima aususesse. Kas seda tahetakse kuulda või on parem, kui millelegi olulisele enam tähelepanu ei pöörataks?

Praegusel ajal vaevavad inimesi üsna sarnased mõtted ja mured. Näiteks lood „Talupoeg“,  „Ma ütlen neeger“, „Ei puhka“ on pühendatud just neile probleemidele, mida me saaksime kollektiivselt kaine mõistusega lähenedes, väga lihtsalt ja positiivse resultaadiga lahendada,“ selgitab Abraham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles