Eesti striptiisikuningas selgub 8. märtsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti parim meesstrippar selgub 8. märtsil erootikateatris Kinky Opera.

Agentuuri Eurostrip korraldatud  konkursi Eesti striptiisikuningas finaalvooru pääsenud 5 võistlejat lendasid 6. märtsil Kreekasse.

 

Viie finalisti hulgas on 2010. aasta parimaks Eesti meestrippariks valitud Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel, Nikolai Šalaginov aka Nico, Vadim Jastšenko aka Neo, Dmitri Ginzburg aka Kent ning koos Neo ja Kentiga erootilise programmi Satisfaction show salapärane lavastaja ja juhttantsija Thomas, kes esialgu ei soovi oma pärisnime avalikustada.

 

Konkursi finaal toimub 8. märtsil Kreeka pealinnas Ateenas erootikateatri Kinky Opera laval, seda sadade kreeklannade ja rahvusvahelise žürii kriitilise pilgu all.  Ateena suurematel tänavatel ripuvad  plakatid, mis reklaamivad konkurssi kreeklannadele adresseeritud naistepäevashowna Dream Boys - Eurostrip Dancers.

 

Konkursi finaalis esitavad kõik võistlejad vähemalt kolm lavashow’d. Samuti peavad võistlejad demonstreerima oma võimekust publiku seast võimalikult paljude õrnema soo esindajate meelitamisel tellima privaattantse ja jooke.

Võitja selgitamisel võetakse arvesse nii esinemist laval kui individuaalseid tulemusi privaattantsude ja konsumatsiooni alal.

Finaal kestab alates 23:00-st kuni kella 07:00-ni hommikul. Ekspertide hinnangul ei saa Eesti parimal meestripparil Farmi-Gabrielil oma tiitli kaitsmine mitte kerge olema.

 

Žüriis on ka kaks Eesti esindajat, professionaalsed striptiisitarid Liidia Kärner aka Miss Laura ja Jekaterina Lissova aka Miss Natalie.

Hoiame Farmi-Gabrielile pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles