Eksnaised Ivana Trump ja Marla Maples osalevad Trumpi presidenditseremoonial

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump ja Ivana Trump 1980. aastatel
Donald Trump ja Ivana Trump 1980. aastatel Foto: SWERZEY/AFP/Scanpix

Täna annab Washingtonis ametivande USA 45. president Donald Trump, sellel sündmusel osalevad sadade külaliste seas ka kaks Trumpi eksnaist, Ivana Trump ja Marla Maples.

Ivana Trumpil on Donald Trumpiga kolm last, Donald juunior, Ivanka ja Eric ning kaheksa lapselast, edastab Daily Mail.

Donald Trump ja Ivana Trump 1980. aastatel
Donald Trump ja Ivana Trump 1980. aastatel Foto: SWERZEY/AFP/Scanpix

Marla Maples, kes väidetavalt lõhkus Ivana ja Donaldi abielu, on Trumpi teine naine ning ka neil on tütar Tiffany Trump.

Marla Maples
Marla Maples Foto: Paul Morigi/AFP/Scanpix

Trumpi kolmas naine on Sloveenia päritolu endine modell Melania Trump ja neil on kümneaastane poeg Barron.

67-aastane Ivana Trump ei varjanud meedia eest, et ta osaleb oma eksmehe presidendiks saamise tseremoonial ning ta oli üks esimesi, kes uskus, et Donaldist saab USA uus president.

Ivana Trump
Ivana Trump Foto: Andrea Raso/Lapresse/Scanpix

«Ma hääletasin tema poolt, loomulikult võidab ta valimised. Ärimehena hakkab ta riiki juhtima kui suurkorporatsiooni, kuid samas on tal suured läbirääkimisoskused, mis tulevad kasuks,» lausus Trumpi eksnaine Ivana möödunud aasta sügisel.

Ivana Trumpi sõnul olevat juba president Ronald Reagan (võimul 1981- 1989) soovitanud Donald Trumpil juba 30 aastat tagasi poliitikasse minna ja presidendiks kandideerida.

Ivana oli 28-aastane Tšehhoslovakkiast pärit modell, kui ta Donald Trumpiga 1977. aastal abiellus. Pärast 1992. aastal toimunud lahutust oli ta jõukas naine, sest sai Trumpilt 20 miljonit dollarit ja osa kinnisvarast. Lisaks maksab Donald Trump talle aastas 350 000 dollarit elatisraha ja talle jäid alles kõik ta hinnalised ehted.

Marla Maples, kes oli Donald Trumpiga abielus 1993 – 1999, kirjutas sotsiaalmeedias, et tal on oma eksmehe edu üle hea meel ja ta osaleb mehele tähtsal sündmusel.  

Donald Trumpi presidenditseremoonia toimub täna Washingtonis algusega keskpäeval kohaliku aja järgi ja sellel osaleb tuhandeid külalisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles