Kate Middleton kutsus pulma lihuniku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SCANPIX

Briti printsi Williami kihlatu Kate Middleton kutsus nende pulma oma kodukoha, Berkshire`is asuva Bucklebury lihuniku, postkontori ülema ja kõrtsiomaniku.

Need isikud saavad võimaluse kuninglikus pulmas olla koos kuulsustega, kirjutab The Telegraph.

Lihunik Martin Fidleri ja ta naise Sue Fidleri sõnul on nad Kate Middletoni vanematega vanad sõbrad.

«Oleme rõõmsad, et saime pulmakutse. Tunneme Kate`i ema juba sellest ajast, mil ta ei olnud veel oma mehega abielus. Nad rajasid koos eduka elu ja firma ning nende lapsed on samuti edukad,» lausus lihunik.

Kutse üle rõõmustasid ka Bucklebury pubi Old Boot Inn omanik John Haley ja postkontori ülem Ryan Nailor.

Haley sõnul on Kate Middletoni vanemad tema püsikunded.

Ka said kutse kohaliku poe omanikud Chan Shingadia ja Hash Shingadia.

India päritolu paari sõnul külastab Kate Middleton alati nende poodi, kui ta on kodukohas, viimasel ajal on ta käinud koos kihlatu, prints Williamiga.

«Kate ei ole kunagi käitunud nagu kuulsus, vaid nagu me kõik. Ta on kohalik elanik. Samuti ei hõlju prints William pea pilvedes,» laususid poeomanikud.

Paar lisas, et nad hoolitsevad alati selle eest, et kuningliku paari lemmikmaiustusi nende poes saada oleks. Kate Middletonile maitsevad Haribo kompvekid ning prints William eelistab Vienetta jäätist.

Prints William ja Kate Middleton langetasid otsuse, et lisaks teiste kuninglike pere liikmetele, kõrgetele riigitegelastele ja välisriikide esindajatele kutsuvad nad pulma ka tavakodanikke.

Paar abiellub 29. aprillil Londonis Westminster Abbeys.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles